مدیریت فناوری اطلاعات

ارائه مقالات مدیریت و فناوری اطلاعات، پسوردهای دانشگاه ها ( sciencedirect, IEEE,Emerald, Proquest )، کنفرانس ها و عمره دانشجویی

مدیریت فناوری اطلاعات

ارائه مقالات مدیریت و فناوری اطلاعات، پسوردهای دانشگاه ها ( sciencedirect, IEEE,Emerald, Proquest )، کنفرانس ها و عمره دانشجویی

دولت «ایمیل ملی همگانی» ارائه می‌کند

معاون شرکت فناوری اطلاعات ایران از راه‌اندازی پست الکترونیکی(ایمیل ) ایرانی با آدرس iran.ir در آینده نزدیک برای عموم مردم خبر داد.



علی اصغر انصاری در گفت‌وگو با ایرنا افزود: هم اکنون امکان استفاده از ایمیل ملی برای مدیران دستگاه‌های دولتی فراهم شده است و آنها می‌توانند با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی ایران به آدرس www.iran.ir نسبت به ایجاد ایمیل اقدام کنند.

وی از ویژگی ایمیل ایرانی را حفظ امنیت بیشتر اطلاعات عنوان کرد و افزود: در صورت استفاده از آن اطلاعات ایمیل در داخل کشور گردش می‌کند و مانند ایمیل‌های غیرایرانی نظیر یاهو، جیمیل و هات‌میل که در خارج از کشور میزبانی می‌شوند، اطلاعات به خارج از کشور منتقل نمی‌شود.

انصاری گفت: شرکت فناوری اطلاعات ایران تاکنون برای بیش از سه هزار کاربر اینترنت کشور، پست الکترونیکی ملی را فعال کرده است.

گفتنی است کاربران ایمیل ملی باید برای تائید و تثبیت هویت خود علاوه بر تکمیل و ارسال فرم الکترونیکی، نامه‌ای را با مهر و امضای بالاترین مقام دستگاه اجرایی خود نیز ارایه دهند.

معاون شرکت فناوری اطلاعات ایران در ادامه گفت: براساس این بخشنامه که در سوم مهرماه سال 1386 ابلاغ شد، مقرر شد درگاه خدمات الکترونیکی ایران به نشانی www.Iran.ir به مدیران دستگاه‌های دولتی، خدمات پست الکترونکی ارایه دهد.

انصاری گفت: در این بخشنامه همچنین از مدیران دولتی خواسته شد به منظور امنیت اطلاعات بیشتر، پست الکترونیکی خود را روی پورتال واحد دولت الکترونیکی ایران ایجاد و از آن برای تماس‌هایشان استفاده کنند.

عید غدیر مبارک

http://rahmanoo.persiangig.com/solalatozahra/Ghadir.jpg


خجسته عید سعید غدیر خم، عید امامت و ولایت، بر دل دادگان آستان هدایت و شیعیان رهرو سعادت مبارک و تهنیت باد.

     فارغ از هر دو جهانم به گل روى على(ع)                  از خم دوست جوانم به خم موى على‏      طى کنم عرصه ملک و ملکوت از پى دوست‏             یاد آرم به خرابات چو ابروى على(ع)

راه بهشت

81p2dyf.jpg
 

مردی با اسب و سگش در جاده‌ای راه می‌رفتند. هنگام عبور از کنار درخت عظیمی، صاعقه‌ای فرود آمد و آنها را کشت. اما مرد نفهمید که دیگر این دنیا را ترک کرده است و همچنان با دو جانورش پیش رفت. گاهی مدت‌ها طول می‌کشد تا مرده‌ها به شرایط جدید خودشان پی ببرند.
پیاده‌روی درازی بود، تپه بلندی بود، آفتاب تندی بود، عرق می‌ریختند و به شدت تشنه بودند. در یک پیچ جاده دروازه تمام مرمری عظیمی دیدند که به میدانی با سنگفرش طلا باز می‌شد و در وسط آن چشمه‌ای بود که آب زلالی از آن جاری بود. رهگذر رو به مرد دروازه‌بان کرد: «روز به خیر، اینجا کجاست که اینقدر قشنگ است؟»
دروازه‌بان: «روز به خیر، اینجا بهشت است.»
- «چه خوب که به بهشت رسیدیم، خیلی تشنه‌ایم.»
دروازه‌بان به چشمه اشاره کرد و گفت: «می‌توانید وارد شوید و هر چه قدر دلتان می‌خواهد بنوشید.»
- اسب و سگم هم تشنه‌اند.
نگهبان: واقعأ متأسفم. ورود حیوانات به بهشت ممنوع است.

مرد خیلی ناامید شد؛ چون خیلی تشنه بود، اما حاضر نبود تنهایی آب بنوشد. از نگهبان تشکر کرد و به راهش ادامه داد. پس از اینکه مدت درازی از تپه بالا رفتند، به مزرعه‌ای رسیدند. راه ورود به این مزرعه، دروازه‌ای قدیمی بود که به یک جاده خاکی با درختانی در دو طرفش باز می‌شد. مردی در زیر سایه درخت‌ها دراز کشیده بود و صورتش را با کلاهی پوشانده بود، احتمالأ خوابیده بود.
مسافر گفت: روز به خیر
مرد با سرش جواب داد.
- ما خیلی تشنه‌ایم، من، اسبم و سگم.
مرد به جایی اشاره کرد و گفت: میان آن سنگ‌ها چشمه‌ای است. هرقدر که می‌خواهید بنوشید.
مرد، اسب و سگ، به کنار چشمه رفتند و تشنگی‌شان را فرو نشاندند.


مسافر از مرد تشکر کرد. مرد گفت: هر وقت که دوست داشتید، می‌توانید برگردید.
مسافر پرسید: فقط می‌خواهم بدانم نام اینجا چیست؟
- بهشت
- بهشت؟ اما نگهبان دروازه مرمری هم گفت آنجا بهشت است!
- آنجا بهشت نیست، دوزخ است.
مسافر حیران ماند: باید جلوی دیگران را بگیرید تا از نام شما استفاده نکنند! این اطلاعات غلط باعث سردرگمی زیادی می‌شود!
- کاملأ برعکس؛ در حقیقت لطف بزرگی به ما می‌کنند. چون تمام آنهایی که حاضرند بهترین دوستانشان را ترک کنند، همانجا می‌مانند...

ادامه مطلب ...

گفته‌ها و ناگفته‌ها درمورد سیستم‌عامل گوگل کروم

 

 

حدود چهار‌ ماه پیش بود که شرکت گوگل اعلام کرد در حال کار بر روی یک سیستم‌عامل جدید به نام کروم او.اس برای استفاده در نت‌بوک‌هاست. بیست و نهم آبان‌ماه جاری، اولین رویداد مطبوعاتی در مورد این سیستم‌عامل در گوگل‌پلکس برگزار شد تا گوگل، این تصمیم را اعلان عمومی کند و اطلاعات بیشتری در مورد این هدف در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.

البته این جلسه بیشتر از ارایه اطلاعات جدید به تشریح و تأیید شنیده‌های قدیمی در مورد این سیستم‌عامل جدید پرداخت. مطالب مطرح‌شده هم همان چیزهایی بود که در اولین پست وبلاگ رسمی گوگل آمده بود، این‌که در کروم او.اس، اصل بر سرعت، سادگی و امنیت است؛ همه اطلاعات در فضای آنلاین نگهداری خواهند شد، به صورت پیش‌فرض بر روی نت‌بوک‌ها نصب می‌شود و در واقع محصول متن بازی است که هسته لینوکس در قلب آن می‌تپد.
پس از مروری اولیه بد نیست به جزییات ارائه‌‌شده و ابهام‌های باقی‌مانده در مورد این سیستم‌عامل بپردازیم و با تازه‌ها، تصحیحات و پرسش‌های احتمالی در مورد آن ادامه بدهیم.

ادامه مطلب ...